Bedrooms

Bedrooms

Alle slaap plekjes zijn uniek met een naturel luxe waar jij op je gemak snel voelt.  Het comfort van de bedden,  luxe beddengoed, het uitzicht naar het meer, de vrije toegang naar de tuin met marmeren belden, de gymzaal en alle Wellness voorzieningen maken je verblijf zeer aangenaam.

Inclusief
In het logies kunt u onbeperkt Koffie en thee vinden. Basisvoorzieningen en gratis parkeergelegenheid kunnen wij ook aan alle onze gasten aanbieden.

Wilt u een speciale massage, pedicure, eigen chauffeur of eigen kok? Neem dan contact met ons op. Wij zullen all uw wensen vervullen tegen een special bedrag. Op aanvraag kunnen wij ook ontbijt en diner aanbieden. Zin om alles in de omgeving te ontdekken?  Huur bij ons een fiets en blijft lekker gezond bewegen in de buitenlucht.

Paradijs eiland Suite

Paradijs eiland Suite
Een vrijstaand huisje midden in ons park vol met privacy en exclusief voor u. Dit uniek, klein en comfortabel huisje is alleen voor twee personen en bestaat uit een slaapkamer (bed 200 x 200), een douche, toilet, keuken met alle benodigdheden en woonkamer met in het centrum een ronde kachel. Groot terras met een heerlijke jacuzzi met uitzicht op de vijver. Bij Paradijs eiland kunt u een sfeer vinden die je kan voeren naar duizend en-één nacht in de Oosterse stijl. Uitstekend voor de huwelijksnacht.
Zie ook arrangement ’Noche de Amor’’

Villa De Zuilen

Villa De Zuilen
Gelegen op de eerste verdieping treft u de suite voor vier personen met balkon en uitzicht naar de tuin die garant staat voor luxe, rust en genieten in een landelijke Mediterrane sfeer. Bestaat uit een grote slaapkamer met twee dubbel bedden, een douche, whirlpool, stoomcabine, gymzaal en toilet. Ook op de eerste verdieping treft u de Junior suite voor vier personen met twee dubbel bedden, eigen badkamer en TV. De simpele Oosterse/ Oriëntaalse stijl zorg dat u helemaal tot rust komt. In de begane grond kunt u altijd genieten van de ruimtelijke woonkamer met open haard, keuken en serre.
Zie ook arrangement ’Noche de relax’’