Wat te doen bij De Zuilen

Wat te doen op Landgoed de Zuilen

Landgoed De Zuilen gesitueerd in het hart van de Randstad. Een subtropische paradijsje, van in onze regio, een uniek landgoed waar u in mediterrane sferen kunt genieten, is toegankelijk voor iedereen.

Bij De Zuilen is een geweldige natuur aangelegd en is het heerlijk om daar rondom de grote tuin en vijvers even rustig te wandelen. Wilt u hardlopen om de spanningen van de dag los te schudden? Dat is ook mogelijk!

Vervel je op een zondag of wilt je gewoon even ontspannend? Komt en geniet dan met jouw familie en vrienden van deze heerlijke ambiance met de gelegenheid om een partij Jeu de Boul of schaakspel te spellen.

De Zuilen is in eerste instantie bedoeld als een forel-vis-eldorado. In het verleden zijn hier drie vijvers uitgegraven en deze bieden nu voor de visser een unieke locatie om forellen te vangen en ze vervolgens thuis te verorberen. Bij de receptie kunt u uw entree betalen.

Geniet van nog meer momenten samen. Blijf slapen in één van onze kamers en kiest jouw ideale arrangement.  Als je de poort van het complex binnenkomt waan je je al in Griekenland. Oude toegangspoorten en hofjes maken dit tot een perfect geheel. Ons concept is simpel, harmonieus en vol met energie voor degene die open staat om de balans van het leven te vinden. Overnachten bij ons is een unieke ervaring die breng je tot een complete rust en laat je proeven de essentie van de natuur.

Wegens omstandigheden is vissen in onze vijvers tot nader order NIET mogelijk! Gelieve hier niet over te mailen of bellen…

Menu