Wat te doen bij De Zuilen

Wat te doen op Landgoed de Zuilen

Landgoed De Zuilen gesitueerd in het hart van de Randstad. Een subtropische paradijsje, van in onze regio, een uniek landgoed waar u in mediterrane sferen kunt genieten.

Bij De Zuilen is een geweldige natuur aangelegd en is het heerlijk om daar rondom de grote tuin en vijvers even rustig te wandelen of hardlopen om de spanningen van de dag los te schudden.

Vervel je of wilt je gewoon even ontspannend? Geniet dan met jouw partner, familie of vrienden van deze heerlijke ambiance met de gelegenheid om een partij Jeu de Boul of schaakspel te spellen.

Een dagje sportvissen in combinatie met een overnachting is een unieke manier om deze natuur te ontdekken. De Zuilen is in eerste instantie bedoeld als een forel-vis-eldorado. In het verleden zijn hier drie vijvers uitgegraven en het was mogelijk om forel te vissen. Op dit moment bieden we exclusief toegestaan voor al onze sportvissersgasten om op karper te vangen in een van onze vijvers (Vereiste regels: Eigen hengel meenemen en het is toegestaan om alleen met een hengel te vissen)

Geniet van nog meer momenten samen. Blijf slapen in één van onze kamers en kiest jouw ideale arrangement.  Als je de poort van het complex binnenkomt waan je je al in Griekenland. Oude toegangspoorten en hofjes maken dit tot een perfect geheel. Ons concept is simpel, harmonieus en vol met energie voor degene die open staat om de balans van het leven te vinden. Overnachten bij ons is een unieke ervaring die breng je tot een complete rust en laat je proeven de essentie van de natuur.