Restaurant Landgoed De Zuilen

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast bij De Zuilen staat garant voor luxe, rust en genieten in een landelijke sfeer.

De Zuilen ligt in het buitengebied van de Bollenstreek op de grens van Hillegom en Bennebroek.
De bollenvelden, Keukenhof en het prachtige duinengebied tussen Noordwijk en Zandvoort liggen dichtbij. De stranden van Langevelderslag, Noordwijk en Zandvoort zijn met de auto binnen 15 minuten bereikbaar, ook per fiets is dit prima te doen. Het NS station van Hillegom ligt op 5 minuten en dat van Heemstede op 10 minuten rijden met de auto. Van daaruit kunt u de grote steden makkelijk bezoeken.

” Paradijs eiland ” een vrijstaand huisje midden in ons park ‘ Forelvisvijver de Zuilen’bestaat uit een slaapkamer (bed 200 x 200), een douche, toilet, keuken en woonkamer met een lekkere ronde kachel in het midden. Buiten op het terras een heerlijke jacuzzi met uitzicht op de vijver. Paradise Island leent zich ook uitstekend voor de huwelijksnacht.

Villa ” De Zuilen ” bestaat uit twee grote slaapkamers, twee douches, whirlpool,  toiletten, keuken, grote woonkamer met open haard en prachtige terrassen waar u van het park kan genieten.

Verder is er voldoende parkeergelegenheid, een draadloze Wi-Fi verbinding voor het Internet en natuurlijk TV. Ter beschikking zijn er ook fietsen voor degene die van sport houdt of de omgeving wil bekijken. Dieren zijn niet toegestaan.

Bekijk onze speciale Bed & Breakfast website voor meer informatie en boekingen.

Petitie Heropen Landgoed de Zuilen!

Help ons en teken ook de online petitie, meer info kijk hier