Restaurant Landgoed De Zuilen

Bed & Breakfast

bed-en-breakfast-de-zuilen-2

trowlocatie-huwlijksnacht-eiland-de-zuilen

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast bij De Zuilen staat garant voor luxe, rust en genieten in een landelijke sfeer.

Ons huis op ons Paradise Island ligt in het buitengebied van de Bollenstreek op de grens van Hillegom en Bennebroek. Een vrijstaand huisje midden in ons park ‘ Forelvisvijver de Zuilen’. De bollenvelden, Keukenhof en het prachtige duinengebied tussen Noordwijk en Zandvoort liggen dichtbij. De stranden van Langevelderslag, Noordwijk en Zandvoort zijn met de auto binnen 15 minuten bereikbaar, ook per fiets is dit prima te doen. Het NS station van Hillegom ligt op 5 minuten en dat van Heemstede op 10 minuten rijden met de auto. Van daaruit kunt u de grote steden makkelijk bezoeken.

Het huisje bestaat uit een slaapkamer (bed 200 x 200), een douche, toilet, keuken en woonkamer met een lekkere ronde kachel in het midden. Buiten op het terras een heerlijke jacuzzi met uitzicht op de vijver.

Verder is er voldoende parkeergelegenheid, een draadloze Wi-Fi verbinding voor het Internet en natuurlijk TV. We hebben ook twee fietsen voor degene die van sport houdt of de omgeving wil bekijken. Dieren en kinderen zijn niet toegestaan.

Paradise Island leent zich ook uitstekend voor de huwelijksnacht na een een bruiloft op Landgoed de Zuilen.

Bekijk onze speciale Bed & Breakfast website voor meer informatie en boekingen.