Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast bij De Zuilen staat garant voor luxe, rust en genieten in een landelijke sfeer.

De Zuilen ligt in het buitengebied van de Bollenstreek op de grens van Hillegom en Bennebroek.
De bollenvelden, Keukenhof en het prachtige duinengebied tussen Noordwijk en Zandvoort liggen dichtbij. De stranden van Langevelderslag, Noordwijk en Zandvoort zijn met de auto binnen 15/20 minuten bereikbaar, ook per fiets is dit prima te doen. Het NS station van Hillegom ligt op 5 minuten en dat van Heemstede op 10 minuten rijden met de auto. Van daaruit kunt u de grote steden makkelijk bezoeken.

” Paradijs eiland ” een vrijstaand huisje midden in ons park ‘ Forelvisvijver de Zuilen’ bestaat uit een slaapkamer (bed 200 x 200), douche, toilet, keuken en woonkamer met in het centrum een ronde kachel. Buiten op het terras een heerlijke jacuzzi met uitzicht op de vijver. Paradise Island leent zich ook uitstekend voor de huwelijksnacht. Zie arrangement ’Noche de Amor’’

Villa ” De Zuilen ” bestaat uit twee grote slaapkamers, twee douches, whirlpool, stoomcabine, gymzaal, toiletten, keuken, grote woonkamer met open haard en prachtige terrassen waar u van het park kan genieten. Zie arrangement ’Noche de Relax’’

Verder is er voldoende parkeergelegenheid, een draadloze Wi-Fi verbinding voor het Internet in het park en in de Villa en natuurlijk TV.
Ter beschikking zijn er ook fietsen (tegen betaling) voor degene die van sport houdt of de omgeving wil bekijken. Vissen op karper is wel inclusief voor al onze gasten (Vereiste regels: Eigen hengel meenemen en het is toegestaan om alleen met een hengel te vissen)
Dieren zijn alleen toegestaan in overleg.
In verband met de veiligheid voor de kinderen en de rust van onze gasten zijn kinderen alleen in overleg toegestaan.