Trouw fotoreportages maken op ons landgoed? Neem gerust contact met ons op.

Trouwlocatie Landgoed De Zuilen

Landgoed De Zuilen te Hillegom is dé ideale trouw locatie om dé mooiste dag uit uw leven plaats te laten vinden.

Trouwpartijen van groot tot klein, De Zuilen beschikt over diverse ruimtes waar, getrouwd kan worden, waar u de receptie kunt organiseren, een overweldigend diner en/of uw huwelijk kunt laten plaatsvinden.

Of het nu enkel gaat om een borrel in één van onze knusse ruimtes of om een receptie op hele landgoed, wij verzorgen graag uw wedding.

Ons culinaire team draagt zorg voor de complete verzorging van de dag. Hapjes tijdens de receptie, of liever een persoonlijk buffet. Wat de keuze ook is, wij staan voor kwaliteit en service. Samen maken wij uw huwelijk tot een onvergetelijke dag!

Trouwen in Hillegom

Landgoed De Zuilen biedt tevens de mogelijk voor een bijzondere Huwelijksovernachting voor het kersverse bruidspaar in ons prachtige landhuis, met o.a. een jacuzzi, op ons Paradijs eiland.

Wij bieden u een totaal concept en/of het staat u vrij zelf zaken te regelen. Wij staan u graag te woord om u meer informatie of een rondleiding te geven.

De Zuilen is dé trouwlocatie voor Trouwen in Hillegom, Heemstede, Haarlem, Bennebroek e.o. en voor Trouwpartijen en Bruiloften van groot tot klein!

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.

trouwlocatie-de-zuilen