Feestlocatie Haarlem, dat is De Zuilen

De Zuilen is de ideale feestlocatie bij uitstek, ook voor Haarlem e.o.
Komt u uit Haarlem en bent u op zoek naar een feestlocatie voor het  vieren van een klein of groot besloten feestje dan is De Zuilen dé Feestlocatie in de buurt van Haarlem. Onze feestlocatie is geschikt voor alle Haarlemmers, vier uw feestje in een van onze knusse ruimtes of  vier een complete bruiloft op ons gehele landgoed. Feestlocatie Haarlem De Zuilen ligt zelfs op fietsafstand van Haarlem.

Zoekt u een feestlocatie in de buurt van Haarlem?

Het team van De Zuilen draagt zorg voor de complete verzorging van uw feest op onze locatie nabij Haarlem. Hapjes tijdens uw feest, of liever een compleet feestbuffet, wat de keuze ook is, wij staan voor kwaliteit en service. Wij doen er alles aan om uw feest tot in de puntjes te verzorgen. Samen met u maken uw feest of evenement tot een onvergetelijke dag. De Feestlocatie Haarlem en zaalverhuur bij De Zuilen beschikt over diverse ruimtes waar u uw feest kunt organiseren.

Wij bieden u een totaal concept of het staat u vrij zelf zaken te regelen. Wij staan u graag te woord om u meer informatie of een rondleiding te geven.

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft.

feestlocatie-haarlem

Foto impressie Feestlocatie Haarlem

feestlocatie haarlem met prive terras
Feestlocatie Haarlem met privé terras
Met privé bar
Met privé bar
Feestlocatie Haarlem met privé zaal
Feestlocatie Haarlem met privé zaal
Met muziek of band
Met muziek of band